huobi

Huobi's verdsettelse faller blant rykter om insolvens og etterforskning i Kina

Huobi opplever pengeuttak og økt spekulasjon knyttet til sin økonomiske stabilitet og påståtte undersøkelser av kinesiske myndigheter.

 

NGRAVE kald kryptolommebok

Rykter og økonomiske utfordringer

Kryptovalutabørsen Huobi opplevde uttak på $64 millioner mellom 5. og 6. august, midt under voksende spekulasjoner om selskapets betalingsevne og rykter om at kinesiske tjenestemenn undersøkte ledelsen. Disse uttakene førte til at Huobi’s samlede låste verdi (TVL) falt til $2,5 milliarder, ned fra $3,09 milliarder en måned tidligere.

Rykter begynte å sirkulere den 4. august om at børsens ledelse muligens var blitt arrestert i Kina. Det ble antydet at dette var knyttet til børsens angivelige forbindelser med gamblingplattformer. Huobi benektet imidlertid disse påstandene og beskrev dem som «falske nyheter». Disse ryktene kom i en tid der det ser ut til at kinesiske myndigheter strammer inn på kryptovalutabørser.

Påstått økonomisk uføre og globale utfordringer

Adam Cochran, en fremstående finansteknologi-investor, har også uttrykt bekymring om Huobi’s økonomiske stabilitet. Basert på data fra DeFiLlama, påpekte han en betydelig forskjell mellom børsens oppgitte verdier og det som faktisk er tilgjengelig i deres lommebøker. Mens Huobi hevder å ha $630 millioner i Tether USDT, viste dataene at de faktisk hadde betydelig mindre – mindre enn $90 millioner den 5. august.

I tillegg til utfordringene i Kina har Huobi også møtt juridiske problemer i andre land. I Malaysia ble børsen tvunget til å avslutte driften i mai etter en beslutning fra landets verdipapirregulator.

 

Ønsker du å være blant de første til å vite?
Lyst til å bli med på vårt kryptoeventyr?
Drømmer du om økonomisk frihet?

Abonner på KryptoSprettPosten nå!

0 0 votes
Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Skroll til toppen